jthorangen.blogg.se

En glad och snäll värmlänsk tjej som älskar att vara nära sin familj och djur:) Har gått på restaurang skolan i Åmotfors och hoppas en dag att äga en liten gård med massa djur:)

lov imorgon:)

Kategori:

ja då va de lov imorron:) inleder det med Johan Falk vapenbrödrer:)

ska bli så skönt med lov:) och ja har inte planerat något förutom att kosa med min söta systerdotter:)

har lovat Malin att gå ut och gå med Lowa nån dag så Malin får greja lite hemma ifred:) å det gör ja med nöje:) XOXO

sorgens dag

Kategori:

idag har vi haft begravning av min älskade farmor. Har aldrig varit med om något så jobbigt. Men det var väldigt vackert.Maria Larsson som är riksspelman spelade "Ack Värmland" på fiol. Super fint. Tack så mycket alla som var på begravningen för ert stöd. Är glad att det är lov nu iallafall.

Blomman som farmor fick från barnbarn och barnbarnsbarn. Röda rosor som va formad som ett hjärta tillsammans med murgröna. Vackert.

å så vacker

Kategori:



tycker denna rasen är så fin:) skulle gärna vilja en så själv nån dag:) vem vet kanske ja har också:) det återstår att se:)

slalom

Kategori:

fick denna av mamma och pappa i alla hjärtans dag present:)

lite roligt att samla på sig saker om ja skulle hitta en lägenhet eller hus att hyra:) men de händer nog inte än på ett tag:) har inte blivit frisk än tyvärr utan nästan värre:( tätt i näsan, ont i halsen, nyser som en kanon och feber:( hur ska ja orka jobba imorgon? ja måste jobba. Men de kommer bli ganska jobbigt känner ja:/ jaja nu ligger ja och pappa i soffan iallafall och nyser/hostar ikapp och ser på Mats Olsson när han åker slalom:) kunde ju gå bättre för honom och Sverige:)
väntar på att de ska bli kväll så ja kan gå och lägga mig igen och bara få sova:) men de e ett tag kvar till de:) syns snart:) XOXO

nej inte sjuk:(

Kategori:

igår innan ja gick å la mig så hade ja jätte ont i magen:( ja va helt hundra på att de va min gamla trogna "vän" magkatarr som spökade igen:( men ja tog en Alvedon och hoppades på att de skulle gå över:) när ja vaknade hade samma jävla onda mage:( tänkte att de blir kanske bättre om ja reser mig upp:) sagt å gjort reser ja mig upp ur sängen och går upp till mamma och pappa:) men magen gick inte med på detta:( de va bara att ta sig en omeprazol (eller va de nu heter) och be pappa ringa till skolan och sjukanmäla mig medans ja gick mer å la mig igen:( när ja väl har lagt mig kommer Dante och kryper intill:) båda somna som två stockar på två sekunder:) vakna efter kanske två timmar och mådde lite bättre:) men har haft ont hela dagen:( suck:( allt ja ätit idag är 4 gafflar mos, halv kopp med a-fil och två rostade bröd:) roligt att magen inte ville ha mer... jättekul... hoppas att ja blir piggare tills imorron:) men som de känns nu så ser de mörkt ut:( men de positiva med denna dag e att ja har haft sällskap av denna busen som just nu värmer mina fötter:)

ha det bra till nästa gång vi ses:) XOXO

En dikt ja skrev på lektion:)

Kategori: Allmänt

Kärlek är den starkaste känslan som finns
Den vinner över allt annat
Den går över berg och dalar
Genom vind och vatten för att nå dig
För att få dig att känna dig speciell
Som om du är den enda som finns i hans ögon
Och när han kysser dig är det bara han och du i världen

Snart alla hjärtans dag:)

Kategori: Allmänt

Då var de måndag igen:) har haft en ganska jobbig helg med farmor som har gått bort:( känns ganska tomt utan henne:( men som tur är har jag Dante som kommer och tröstar mig när ja mår som dåligast:) ganska otroligt hur djur ändå är:) snart är det alla hjärtans dag med:) den mest romatiska dagen på hela året:)

                                                     

vet inte om ja kan hålla med om det:) blir mest godis ätande:) som en vanlig lördag fast det är på en torsdag:) men vem vet kanske får en röd ros av en hemlig beundrare:) Väntar på att sista lektionen ska börja så jag kan få åka hem till min älskade vovve:) tänkt att ringa Moa när jag kommer hem och höra om hon vill med ut på gärdet och busa i snön med Dante:) Ikväll är det familjen annorlunda med:) det får vi absolut inte missa:) syns snart igen:) XOXO:)

kalas:)

Kategori:

får bli en såndär snabbbloggning eftersom ja e på kalas hos broderns sambo Sandra som fyller år:) Grattis till henne:) va meningen att ja skulle jobba ikväll men det blev ändrade planer som gör att ja får ligga i soffan hela kvällen och se på Melodifestivalen:) i dessa tider är ja glad att ja har Dante att kosa med:) syns snart igen. XOXO

Nytt projekt:)

Kategori: Allmänt

nu har jag funnit 2 nya projekt som jag jag vill starta:) Det ena är att göra iordning lekstugan så den går att vara den och leka:) Det är inte så mycket som behövs göras igentligen:) Men ett måste är iallafall att måla om där inne så det blir lite snyggare:) Och sen ska jag försöka mig på å göra denna:)
så himla häftig och snygg:) Måste bara hitta nån liknade bänk att göra om:) Kan redan se framför mig hur snyggt det kan bli:)
Det andra är att göra i ordning farmors hönshus så jag kan ta hem Fasaner eller Vaktel som sedan ska planteras ut:) Detta är ju ett lite större projekt så jag ska försöka få med mig min farbror på det:) Vore lite kul att testa iallafall:)
Hoppas att Bertil vill vara med på detta:) Är det nån jägare som har testat att föda upp någon av dessa fågelarter som kan ge lite tips och råd?:) Uppskattar verkligen era råd:)
Som ni ser har jag lite drömmar:) Men inget är ju omöjligt:) Lekstugan kan ja hålla på med under sommaren för den är det ingen bråska med:) Men när det gäller fåglarna så måste man jag nog ha lite mer planering:) Nu får det bli en tekopp tror jag och mysa mig ner i soffan med vovven:) Ha en fortsatt trevlig kväll:)  XOXO

Familjen annorlunda:)

Kategori: Allmänt

Ja då va de måndag igen och som vanligt så är veckan fullspäckad:) imorron ska skolan till karlstad för UF-mässa:) för er som inte vet va de står för så är det ungdommar som går i gymnasiet som startar eget företag:) hoppas att de blir lite shopping efteråt med:) onsdag är ja i köket på skolan och kommer förhoppningsvis få laga något gott:) efter skolan så åker ja med Rebecca till Årjäng och simmar lite, ska blir härligt:) På torsdag å fredag är inget planerat men det kommer säkert upp något:) Nu väntar ja på att Familjen annorlunda ska börja:) Ja tycker det är ett så härligt program:) och det är extra roligt när det är en värmlänsk familj med:) Familjen Wallqvist:) väntar som bara den på att höra vad dom har för roligt å säja idag:) Syns snart igen:) XOXO